Waarom is het een goed idee om een studiegids aan te vragen?

WAAROM NIET!? Hij is gratis…

OK, we begrijpen het, je zit in een oriĆ«nterende fase. Maar juist daarom is een studiegids aanvragen belangrijk. Ga eens voor jezelf na hoeveel je nu eigenlijk leest op het internet? Klik jij op de pagina van het LOI door naar de pagina’s: ‘studiefaciliteiten’, ‘daarom kies je LOI’, of ‘zo werkt het’?

Zo ja, prima! Wij raden je aan om, om zeker te zijn van je zaak, de cursus 14 dagen vrijblijvend op proef te nemen.

Zo nee, stel je dan even het volgende voor. BOEM! Daar vallen 5 studiegidsen van de verschillende thuisstudie aanbieders op je deurmat. Zet koffie of neem een kopje thee en zoek je meest relaxte plekje in huis op.

  • Lees de informatie van de cursus die jou interesseert
  • Bekijk eventueel ook de andere cursussen
  • Je zult sneller dan online de pagina’s ‘over het LOI’, ‘waarom kies je voor Laudius’, en ‘ideale studiemethode van Studieplan’ lezen

Vooral dat laatste punt is belangrijk. Je wilt een goed gevoel overhouden aan je keuze. In een studiegids vind je veel details die van belang zijn in je beslissingsproces. Op de een of andere manier is dit informatie die je online vaak zult negeren.

Wat is jouw mening over de studiegidsen?

Wij zijn benieuwd naar jullie mening! Laat hieronder je bericht achter als je iets te vertellen hebt over de studiegidsen van LOI, Laudius, NHA, Studieplan of NTI.

Wat opvalt is dat je bij Studieplan ook een online exemplaar aan kan vragen. Is dat prettig en wenselijk? Of heb je toch liever de gids op je deurmat? We horen het graag van jullie!