Neem een cursus 14 dagen vrijblijvend op proef!

Waarom? Een voorbeeld uit mijn leven:

Met mijn vriend zocht ik 3 jaar geleden een koophuis en we hadden een aantal voorwaarden. De woonplaats, de omgeving, de staat van het huis (niet teveel klussen) en uiteraard de prijs.

Via Funda startte onze zoektocht naar ons droomhuis. Twee woningen voldeden aan onze wensen. Deze hebben we bezocht, maar toch stuitten we op teveel nadelen en zagen van aankoop af.

Na 4 weken besloten we een huis te bezoeken dat al ruime tijd in de verkoop stond, maar waarvan de afbeeldingen ons niet aanspraken. Totdat we het huis bezocht hadden… Precies wat we wilden!

Moraal van het verhaal?
Iedere thuisstudie aanbieder prijst zijn product als beste aan. Maar wat zijn jouw eisen? Prijs? Studiemethode? Lesinhoud? Docent? Etc.

Of de cursus voor jou geschikt is weet je zodra het pakket bij je thuis is bezorgd. Heb je nog steeds het juiste gevoel? Hou het pakket en ga aan de slag! Niet het juiste gevoel? Stuur het pakket binnen 14 dagen terug.

De 14 dagen zichttermijn

Veel mensen zijn bang om zich in te schrijven ondanks deze 14 dagen proefperiode. Bang dat ze er toch aan vast zitten. Dat is niet nodig. Spreek met jezelf af dat je het pakket maar 7 dagen in huis houdt. Langer hoeft ├ęcht niet om een goed of slecht gevoel erbij te krijgen. Heb je teveel twijfel, bestel dan eerst een gratis studiegids.

Het enige waarmee je rekening moet houden zijn eventuele kosten voor het retourneren van het pakket. Ik zou mijn studiekeuze niet af laten hangen van een paar Euro retourneringskosten. Jij wel?