Thuis studeren – Hier vind je alle informatie die er toe doet!

Thuis studeren is leuk, makkelijk en comfortabel. Althans, dat moet het zijn. Voordat je een thuisstudie in huis haalt zul je je vast en zeker verdiepen in de verschillende mogelijkheden. En dat zijn er wat! In Nederland zijn er 5 aanbieders waar je terecht kunt:

  • Studiewereld Laudius
  • LOI
  • NHA
  • Studieplan
  • NTI

Op deze website vind je vergelijkingen en artikelen die met bovenstaande aanbieders en hun producten te maken hebben. Het is ons doel om de verschillende cursussen (en aanbieders) méér inzichtelijk te maken voor je hem koopt. Hopelijk doen we dat samen met jou aangezien iedere mening telt.

Hoe gaan we thuisstudies inzichtelijk maken?

Vergelijkingen
Op de eerste plaats proberen we binnen een zo kort mogelijke termijn alle vergelijkingen van thuisstudies op thuis studeren.net te plaatsen. Hierbij vergelijken we de belangrijkste basiscriteria: Wie is de aanbieder, welke cursus, wat is de prijs, studeer je met hulp van een docent of is het een zelfstudie. Bepaal op basis van die criteria van welke aanbieder je meer informatie wilt ontvangen.

Meer informatie vind je op de website van de betreffende thuisstudie aanbieder. Om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn raden wij aan om een studiegids aan te vragen. Maar let op! Nog beter is het om een thuisstudie gratis 14 dagen op proef te nemen. Waarom lees je in dit artikel.

Artikelen
Daarnaast zullen we artikelen schrijven rondom thuis studeren. Denk hierbij aan tips, tests, uitgebreide cursus beschrijvingen, etc.

Jouw mening
Dit is misschien wel de belangrijkste factor van allemaal! Wat is jouw mening rondom thuis studeren of de thuisstudie die je volgt? Laat je berichten achter in de comments. Laat weten wat jouw indruk van of ervaring met een bepaalde thuisstudie is. Of heb je een mening over een van de thuisstudie aanbieders? Etc. Jullie verhalen zullen onze website alleen maar completer maken

Wendy Julicher

Author Wendy Julicher

More posts by Wendy Julicher

Leave a Reply