De NHA (Nationale Handelsacademie) geeft nu een GRATIS tablet PC weg aan iedereen die zich inschrijft voor een thuisstudie! Dat is mooi meegenomen als je toch al een cursus wilt gaan volgen.

Een paar keer per jaar komen de verschillende thuisstudie aanbieders met een nieuwe zogenaamde premium. Een kado wat men (al dan niet) gratis weg geeft als je je inschrijft bij een thuisstudie. NHA kiest daarbij nu dus voor een tablet, een zeer gewild product. Studieplan geeft ook een tablet PC cadeau, maar heeft als voorwaarde dat je een cursus bestelt met een waarde van boven de € 250,-. Dan krijg je de tablet er gratis bij.

LOI kiest ervoor om je 3 maanden lang gratis naar de bioscoop te sturen met een Pathé unlimited kaart.

Is een premium relevant voor je, of kies je gewoon voor de laagste prijs?

Studiewereld Laudius kiest ervoor om je een praktisch kleinigheidje cadeau te doen in de vorm van een USB-pen. Maar, zij bieden wél de allerlaagste prijzen voor de meeste cursussen. Waar kies jij voor? Is een premium belangrijk voor je? Wij zijn benieuwd of je je keuze voor een thuisstudie en thuisstudie aanbieder af laat hangen van een tablet, een bioscoopbon, of van de laagste prijs?

Wendy Julicher

Author Wendy Julicher

More posts by Wendy Julicher

Leave a Reply